Anne Bogaerts

Anne Bogaerts - Loopbaanbegeleider en stress en burnoutcoach


Als coach ondersteun ik mensen in het terugvinden van hun kracht en begeleid ik hen naar hernieuwde energie en balans.


Vanuit mijn liefde en interesse voor de mens verdiep ik mij graag in de relaties die we als mens aangaan.  In de eerste plaats de relatie met onszelf. Door jezelf goed te kennen en graag te zien kan je veel bewuster kiezen. Kiezen voor een Job die bij je past, kiezen voor de balans die je nodig hebt om gezond te blijven, mentaal en fysiek.


Na 14 jaar ambitieus te hebben gewerkt in de Sales & Marketing werd ik dankzij een burn-out verplicht het anders aan te pakken. Ik moest op zoek gaan naar wie ik ben en wat ik echt graag doe om de energie te vinden om ons drukke leven te kunnen volhouden. Dit heeft er voor mij toe geleid te werken vanuit mijn hart.


Ik help je graag om meer zicht te krijgen in je persoonlijkheid, verlangens, passies en talenten zodat je deze krachtige tools kan inzetten in verbinding met je werk als werknemer en als ondernemer. Zo ondersteun ik je in je zoektocht naar je ware ik.

Als loopbaancoach help ik je graag om met goesting naar je werk te gaan en bewust te kiezen voor een job die bij je past.

Bij stress en burn-out gaan we samen op zoek naar tools die je helpen om meer balans en rust te vinden zodat je terug de energie en kracht vindt om gezond naar het werk te gaan.


Opgegroeid in een nest van zelfstandigen en nu zelf als ondernemer heb ik een bijzondere passie om andere ondernemers te begeleiden in het vinden van een juiste energiebalans en te ondersteunen in het gezond houden van de relaties binnen je eigen onderneming.


Aangezien werk zo een belangrijk onderdeel van ons leven is waar we veel tijd en energie in steken moet de relatie tussen jou en je job gewoon kloppen!


Met veel enthousiasme en goesting  heet ik je graag welkom voor een verkennend gesprek in onze praktijk te Merksem of via een online gesprek.


Wij zijn een gecertificeerd loopbaancentrum dus je kan heel voordelig via VDAB met loopbaancheques bij ons terecht. Hiervoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen die terug te vinden zijn op de website van VDAB: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding


Mijn contactgegevens zijn:

- anne@jobassist.be

- 0475 94 65 41